VOJSKA, POLICIJA I GRAĐANI U NEDELjU U ISTOM STROJU NA ULICAMA PRESTONICE

6
1495
Foto: Tanjug

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije, juče je zvanično podržao zahteve Vojnog sindikata Srbije usmerene ka unapređenju materijalnog i radnog položaja pripadnika Vojske Srbije i najavio aktivno učešće u protestnom okupljanju zakazanom za nedelju 27.11.2016. godine u pet do dvanaest ispred Ministarstva odbrane.

vojni_sindikat_srbije

Vojska i Policija po ko zna koji put dokazuju da su jedinstveni i složni u odbrani interesa države i naroda kojima verno služe. Od našeg rada, spremnosti i efikasnosti zavisi spokoj svih građana Srbije. Svesni smo teške situacije u kojoj se Srbija danas nalazi, a sve što sada činimo usmereno je isključivo ka tome da se očuvaju ljudski i materijalni resursi u sektoru bezbednosti koji su na izdisajui spreči dalje urušavanje tog važnog državnog sistema.

Sindikalnizam udružen i okupljen oko svoje Vojske pokazao je ovaj put ogromnu snagu i solidarnost, a pored reprezentativnog Policijskog sindikata Srbije, protestni skup zaposlenih u Vojsci Srbije podržali su i drugi policijski sindikati, Sindikat srpske policije, Sindikat zaposlenih policije, Novi policijsko sindikalni savet, Policijski sindikalni pokret, Sindikat ujedinjene policije, kao i drigi sindikati poput Sindikata pravosuđa Srbije, Savez samostalnih sindikata Srbije-JSO-Ustanova za izvršenje krivičnih sankcija, Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, sindikat „Sloga Ministarstvo odbrane“, Sindikata ‘’Sloga’’ VMA, Udruženje ratnih veterana invalida i porodica poginulih boraca Srbije

Pozivamo sve građane i iskrene srpske patriote da dana 27.11.2016. godine, u pet do dvanaest, dođu na plato ispred Ministarstva odbrane i podrže svoju Vojsku na mirnom i dostojanstvenom protestnom skupu.

IZVOR: VOJNISINDIKATSRBIJE.RS

6 KOMENTARI

  1. Nije baš da su vojska i policija zajedno oduvek, čak šta više. Mnogu su nas delili, neki iz ličnih ubeđenja, neki na osnovu realnih dešavanja a neki smišljeno. Kako god, dobro je da se patrotske snage ove zemlje, a vojska i policija bi to trebale da budu, napokon zajedno.

  2. Pomozimo nasoj Vojsci i policiji. Bez jake vojske i policije nema drzave, ako nema drzave…nema ni nas. Nedozvolimo da nam uniste ni vojsku ni policiju ka sto je nekome izgleda cilj. Izadjimo u miru i mirno iskazimo nase nezadovoljstvo.

  3. Neće ništa time postići jer će AV da im obeća boljitak a onda sve po starom. Zamajavanje i bacanje prašine u očima strajkaca. Najbolje rešenje smeniti i pohapsiti celu garnituru vlasti ………

    • tako je Rade sada kada im je gusto oko dupeta uz narod su a kada je narod strajkovao i nije hteo paradu ponosa i mnogo drugo oni su bili protiv naroda za dnevnice

ODGOVORI

Please enter your comment!
Please enter your name here