VIDEO NAŠE PROPASTI: Sunovrat srpske kulture i društva u 3 minuta

20
6877

Na maestralan način, u samo tri minuta, prikazan je sunovrat srpske kulture i društva!

Trominutni video urađen prema pesmi Vladislava Petkovića Disa “Naši dani” sa Yutube kanala “Српски Колектив” izazvao je pravu lavinu interesovanja na društvenim mrežama.

Sjajnu interpretaciju našeg proslavljenog glumca Gorana Sultanovića prate video isečci koji savršeno, istinito i postupno oslikavaju svaki segment današnjeg vremena i prilika u Srbiji.

Sagledajte sunovrat naše kulture i društva kroz samo tri minuta!

Izvor: Kutak NET

20 KOMENTARI

    • Slazem se,video je debilan za debile novokomponovane,velica se religija i tako video i zavrsava,pa bas taaj povratak povampirenoj religiji i kapitalizmu koji je skuhan u religijskoj kuhinji nas je spusti ovako nisko,moral i karakter zamjenu je nasao u patriotizmu religijskom,danas u 21 vijeku-stoljecu a jos malo i 22 pokazuje i dokazuje koliki smo bili veliki do 90´tih i sta smo danas,svi znamo danas svoju istoriju i kako je religija monoteisticka nametana narodu juznoslavenskom,koliko nam je zla ista nacinila zbog svoje pohlepe i zelje za vlascu i parazitskim zivotom,prijetnjama i zastrasivanjima,laznim dokazima i prevarama su doveli do ovog danas,saberite dva i dva i vidjet cete kad je kreunu sunovrat ljudskosti u nasem narodu juznoslavenskom……uzas…

      • Sunovrat nema veze sa religijom nego upravo sa laznim religioznim ljudima, od Milosevica do Vucica. Milosevic je kljucni krivaca kao i ateizam i odsustvo patriotizma devedestih, koji su odugovlacili odbranu Srba i na kraju izgubili. Odsustvo empatije posledica je prvobitne akumulacije kapitala, surovog zivota zahvaljujuci navedenim ateistima i pogresnom sistemu vrednosti koji predstavljaju oslikane vladike sa dzipovima, a ne religija sama po sebi.

  1. Volim Srbiju, njenu istoriju i kulturu i osjecam je kao svoju zemlju. Volim i nesmijem da kazem javno. Iz Bosne sam, nisam Srbin. I place mi se kada vidim sta se desi, gdje u vraga ovaj div od zemlje ode. Voli vas vas brat, iz susjedne vukojebine.

  2. Још већа срамота је то што је овај магарац урадио и измонтирао овај спот! Зар он није онда један од оних које је приказао у споту? Културно благо треба чувати од оваквих и њему сличних да се недеси да једнога дана се пробудимо и схватимо колико смо јадни јер смо упропастили не себе веш поколења шундом и кичем! Незнам дали су новине радио или ТВ гори они као да се утркују ко ће да објави што горе вести о некоме или нечему, а лепе вести хе ко још воли да чује. Толико од мене па сада изволите ко се где пронађе. Е да још и ово није срамота писати ћирилицом ја је се не стидим! А ВИ??

  3. Видео има добрих страна, али је и прерушена пропаганда. Ко то не види, не зна да размишља својом главом.

  4. Apostazija je univerzalen in globalen proces. To kaj se zbiva so Serbija este eden tragičeski udel u svjaopšten sunovrateniju. Molam deka se uvaži moiot glas koji go davam na mnogouvaženij dramski umetnikot Sultan, so eden grandiozen „lajk“ kaj on je predstavil dramu serpskoga snishopadenija koji je naglašuvam samo eden maliot del na celokupnata svetskata humanistićka kriza, koja staje pod lijepu našu grćku rijeć APOSTAZIJA. Tko razumije shfatiče! Samo eden srpskiot glumac bi to boljše prikazal od njega, a to jeste Fehmiju Bekim! Živjeli!

ODGOVORI

Please enter your comment!
Please enter your name here