SKINUT SA PROGRAMA: Ivan Ivanović se neće prikazivati do daljnjeg zbog ismejavanja Aleksandru Vučića

7
3037

Sledeća emisija „Veče kod Ivana Ivanovića“ neće biti emitovano po predviđenoj programskoj šemi. Iz televizije nisu hteli da komentarišu razlog ukidanja emisije, ali nam je izvor iz tima scenarista emisije otkrio da je ovo bila ucena upućena Prvoj televiziji.

I dok TV „Prva” krije razloge zašto neće biti poznate emisije, saznajemo da je vlasnik televizije skinuo “Veče sa Ivanom Ivanovićem” zato što su voditelj i njegovi gosti omaložavali rad Aleksandra Vučića.

Ivan Ivanović je već duže vreme trn u oku Aleksandra Vučića. U svakoj emisiji, bar dva do tri puta, našali se na njegov račun. Međutim, neko očigledno ne može da prihvati ovakve šale.

Kancelarija Premijera nije htela da komentaršie ovaj slučaj.

Izvor: objektivmedija.com

7 KOMENTARI

  1. E pa draga gospodo, niste u pravu… jos jedna u nizu neistina i to bas pred izbore. A i narod se na svasta „lozi“ pa vas razumem sto to (i slicne stvari) pisete.
    Elem, da vas obavestim iz prve ruke, Ivan je potpisao ugovor prosle nedelje za osmu sezonu Vece sa Ivanom Ivanovicem…

  2. Pa i treba da skinu svakog nigde u svetu nema da pljuju po vlasti „ali svakoj vlasti“ samo kod nas (vlast je vlast uzadjite na izbore pa menjajte a ne kenjajte) Vucko!!! Auuuuuuuuu!!! Samo napred!!!

  3. Ko bi rekao, naš predsednik nije duhovit? Umesto da zabrani razne rijaliti souvove, on ukida kultne emisije… Verovatno sa obrazloženjem, može mi se… E moja mila Srbijice, vode te ljudi koji te nisu dostojni!

ODGOVORI

Please enter your comment!
Please enter your name here