„PODRŠKA našem pokretu je SVE VEĆA U BEOGRADU, trenutno na 17 %“

0
75

Saša Mirković je bio gost na televiziji „Šabac“ u specijalnoj emisiji UŽIVO gde je izneo niz zanimljivih stvari kada su u pitanju izbori u Beogradu, ali i o pogubnoj vladavini  SNS-a u Srbiji i Beogradu, kao i o sve većoj podršci građana Narodnom radničkom pokretu, koji ga je kandidovao za gradonačelnika Beograda, na predstojećim izborima.

Iako ZABRANJEN na svim medijima, osporavan i omalovažavan od stane aktuelne vlasti, Saša Mirković je sa vodećim ljudima Narodnog radničkog pokreta sinoć gostovao na TV Šabac i ono što je zanimljivo reći je, da njegov nastup u medijima privlači sve više pristalica jer otvoreno, direktno, iskreno i vrlo jasno i koncizno priča o planovima koji bi doneli dobro devastiranom Beogradu.

Mirkovićev nastup sinoć , kao i niz preciznih odgovora bi trebao da bude model svim glasačima koji će izaći na izbore, jer nedvosmisleno ukazuje na prave i goruće probleme koji su doveli Beograd na rub ponora i propasti. On bez ustezanja navodi gde su problemi i ko ih generiše.

„PODRŠKA našem pokretu je SVE VEĆA U BEOGRADU, trenutno na 17 %“

„Takođe ćemo doneti Zakon o policiji i vojsci, gde mora da se plati prekovremeni rad a dnevnice da se podignu na 2500 dinara neoporezivog dela. Sramota je u kom nam je stanju vojska i policija.Tim ljudima mora da se pomogne i mora da im se omogući da za svoj rad i nesebično zalaganje u zastiti gradjana budu isplaceni.“

U jednom trenutku sam otreso prašinu sa sebe i spreman sam da pobedim i Vučića i Vučićevog Đilasa u Beogradu. Vučić je baraba koja je na ivici da proda Kosovo i Srbiju, rekao je Mirković uz konstataciju,

Sve vise naprednjaka prelazi kod nas.

Panika u krugovima SNS-a postaje sve veća, prema poslednjim istraživanjima Saša Mirkovič i Narodni radnički pokret se „kotira“ na oko 17% što je odličan rezultat kada se zna koliko  javni nastupi čelnika NRP i samog Saše Mirkovića cenzurisani i zabranjivani.

 

ODGOVORI

Please enter your comment!
Please enter your name here